torsdag 10. oktober 2013

Søkeord: Ned i vekt raskt - raskt ned i vekt - lettere liv - gå ned i vekt fort - diett - bedre helse - lavt stoffskifte - høyt blodtrykk - revmatisme - revmatiske lidelser - fibromyalgi - diabetes - høyt kolesterol - kolestrol - muskel og leddplager - muskel og leddsykdommer - dårlig fordøyelse - oppblåst - sover dårlig - søvnproblemer - snorking - allergi - eksem - psoriasis - urolige ben - kramper i leggene - slanking - kosthold - kostholdsendring - lavkarbo - kosttilskudd - psykisk helse - depresjon - fødselsdepresjon - hudproblemer - acne - akne - slanking - vitaminer - mineraler - cellreset

Dette er Nirvanaklinikkens informasjonsside om helsemenyen cellRESET. Her finner du generell informasjon om menyen, og ulike fysiske og psykiske plager den kan ha en positiv effekt på. Du blir hva du spiser, er det noe som heter.

For Nirvanaklinikkens blogg, klikk her: Nirvana-blogg

Helsemenyen cellRESET er et kostholdsprogram som går over 28 dager, basert på naturmedisinske og homeopatiske prinsipper. Det betyr at man i disse dagene skal kutte ut de "hvite giftene" (salt, sukker, mel, gjær og melk), og forøvrig spise REN mat.



Helsemenyen cellRESET er bygget opp over fire måltider mat per dag, proteinrik mat som kylling, kalkun, laks, ørret, torsk, scampi, egg osv. I tillegg til maten, er det nødvendig med gode kosttilskudd, for å sikre kroppen daglige doser med alle de vitaminer og mineraler du trenger. Det er dessverre ikke like mye næring i maten lenger, som det vi kanskje tror - så tilskudd blir mer og mer nødvendig, selv om vi i utgangspunktet har et "sunt" kosthold.

Sykdommer/tilstander du spiser på deg, kan "motvirkes" med mat. Vitamin- og mineraltilskudd er mye benyttet i naturmedisinen, og kombinasjonen av et regulert kosthold sammen med vitaminer og mineraler, kan være en løsning på mange vanlige tilstander/plager - som for eksempel:

- de mest vanlige helseparametere
- blodsukkerproblemer
- stoffskifteproblemer
- overvekt/undervekt
- nedstemthet, tristhet
- dårlig konsentrasjon, urolig, rastløs
- urolige ben, kramper, stiv og støl muskulatur
- hudproblemer, tørr hud, utslett, kviser (acne)
- hovne slimhinner, overdreven bruk av nesespray
- sesongbetonte luftveisproblemer
- muskel- og leddplager
- giktplager
- dårlig fordøyelse, oppblåsthet, forstoppelse/diare
- opphopning av vann i kroppen
- sliten, trøtt, uopplagt, ustabilt humør, dårlig søvn, snorking
- overdreven bruk av smertestillende medikamenter og innsovningstabletter
- hodepine
- kronisk utmattelse
- smerter i kroppen
- andre livsstilssykdommer

Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, men cellRESET gir en ny start til cellene, og bruker kroppens egen evne til selvhelbredelse. DET er årsaken til at så mange med diffuse symptomer og ulike fysiske og psykiske plager, kan føle seg bedre etter bare 28 dager. Det er viktig å presisere at ingen er like, og at behandlingen har ulik effekt på hvert enkelt individ. Mange opplever stor bedring, mens andre merker kanskje liten eller ingen bedring i det hele tatt.

Hvilke tilskudd skal man ta?
Vi formidler vitamin- og mineraltilskudd fremstilt av frukt og grønnsaker, 100% naturlig og tilvirket etter GMP-standard, som er samme standard som farmasiindustrien fremstiller legemidler etter. Tilskuddene er av svært høy kvalitet og har tilnærmet 100% opptak. Først og fremst er det de grunnleggende vitaminer og mineraler som vi trenger hver dag, som består av tre "deler"; et produkt for for energi, et produkt for fordøyelsen, og et produkt for syre/basebalanse og restitusjon - i svært korte trekk. I tillegg bruker vi ofte ren omega 3, for muskel- og leddplager, dårlig konsentrasjon m.m. Det finnes en svært god rensende te som er viktig, og aminosyrer for å styrke muskulatur. For mer informasjon om tilskudd og bestilling av disse, ring 95 77 45 19.

Noen reagerer på at tilskuddene inneholder søststoff. Søtstoff er tilsatt for å gi produktene en god smak, slik at det er enkelt å drikke dem. Dette er tilskudd som kommer i pulverform og blandes ut i vann. Og smaken er skikkelig god! Vi vil presisere at dette er søtstoff laget av blant annet frukt, og gjennom en spesiell behandling som kalles for mikro-micellering, gjør dette sitt til at lite av søtstoffet tas opp i kroppen. I noen av tilskuddene er søtstoffet som benyttes Steviosa (plantebasert). De som er vant til et ketogent kosthold, kan trygt ta tilskuddene, da disse ikke øker blodsukkeret nevneverdig. Det er mulig å være i ketose selv om man tar anbefalt dagsdose av vitamin- og mineraltilskuddene, hvis man ønsker det. Det er heller ikke, så vidt oss bekjent, rapportert om noen allergiske reaksjoner på produktene.

For deg som er terapeut/behandler kan tilskuddene og menyplanen, være et knallbra verktøy i tillegg til de andre behandlingsformene du tilbyr. Vitamin- og mineralterapi sammen med et regulert kosthold, er et godt hjelpemiddel. Mange terapeuter jobber allerede i dag med dette konseptet - med stor suksess. Ring oss gjerne på telefon 95774519 hvis du er interessert i å forsøke dette du også!

For mer informasjon kan du kikke litt her: Nirvanaklinikken

For bestilling av menyplan og vitamin- og mineraltilskudd m.m., kontakt Elisabet på telefon 95774519 - du kan også sende SMS så ringer vi deg opp igjen - eller send en E-post til Nirvanaklinikken

Velkommen til et lettere liv og bedre helse!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar